Additional Products and Services     DIfferent locations

 0031-0850021380        info@trippleaconsult.com

Over TrippleA

"Altijd op zoek naar de beste oplossing voor u en uw organisatie"

TrippleA is een advies en netwerk organisatie opgericht door Jan-Pieter Breugem. 10 jaar geleden ontstaan als Associate binnen Strategy Partners en doorgegroeid als Senior Consultant, binnen zijn eigen netwerk organisatie en gespecialiseerd in Interim opdrachten op het gebied van Inkoop en aanbestedingszaken, Advies digitaal onderwijs en het ontwikkelen van retail strategieeen en business channel development.

JAn-Pieter Breugem heeft ruim 10 jaar ervaring in diverse Inkoop en marketing management functies binnen de retail en industrie. Sinds 2001 heeft hij een overstap gemaakt naar de ICT en 9 jaar bij een internationaal software bedrijf (gespecialiseerd in Workflow ontwikkeling, web 2 print, document management en 1 to 1 communication) de Business aangestuurd in de EMEA. Sinds 2010 heeft Jan-Pieter Breugem TrippleA opgericht met als missie personen, bedrijven en organisaties op een effectievere en slimmere wijze te laten acteren gebaseerd op de ontwikkelingen in de technologie en maatschappij.

Op het gebied van workflow automatisering heeft TrippleA diverse projecten uitgevoerd voor de grootste Europese Mailinghouses en web 2 print bedrijven. zoals Probo sign, Mohn Druck, Mailer direct en Cimpress(Drukwerkdeal, Alibellis, en Vista) De projecten richten zich op geavanceerde Web 2 Print oplossingen met geintegreerde bestandscontrole en workflow automatisering.
Op het gebied van digitaal onderwijs heeft TrippleA voor Landstede groep, Dr. A Verschoorschool, Morgencollege , Ricoh en Vodafone academy Comenius, Openbaar Onderwijs Friesland en RSG Slingerbos diverseprojecten en systemen geleverd.
OP het gebied van Adviesdiensten naar de overheid heeft Jan-Pieter Breugem voor de Gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Havenbedrijf Amsterdam en samenwerking Gemeente Amsterdam diverse aanbestedingsprojecten begeleid, de overheid geadviseerd op het gebied van bedrijfskundige benadering van de inkoop processen en de inkoopafdeling helpen vormgeven en opstarten.
TrippleA heeft sindsdien een vliegende start gemaakt in 3 businesses die doorgegroed zijn tot volwassen bedrijfsactiviteiten. Klanten die TrippleA gevonden hebben zijn: